Jag har slutat hoppas på att det är en ond mardröm, eller på att politikerna plötsligt ska säga: “ok, vi gjorde en fruktansvärd missräkning, men nu lägger vi allt krut på att försöka återställa det som återställas går.”

Det finns inget annat att göra än att sätta sig ner på en sten i skogen och gråta själen ur kroppen. Vrida blod ur sin framtids kjortel. Jag vet inte i hur många år vi har vädjat, rasat och demonstrerat för att få våra varningar tagna på allvar- men ingenting hjälper. Vi viftas bort och förtalas som onda. Man kastar samvetslöst om rollerna, vilket i sig är en ondskefullt agenda.
Svenska politiker och journalister är fast beslutna att vända varenda en av oss mot Mekka och låta de mörkaste av alla aktiva krafter utsätta oss för de mest barbariska handlingar som media försvarar. I en normal demokrati skulle de åtalas. En efter en. Aldrig mer få förtroendet att skriva en nyhetsförmedlande rad till, eller få politiskt inflytande.

I alla fall hjälper ingen och ingenting svenskarna i Sverige.
Och i synnerhet inte majoriteten av dem som inte sitter vid maktens megafoner och kan basunera ut den absolut nödvändiga sanningen till sina landsmän, med feta rubriker och outtröttlighet, fram till 2018. Sista chansen. Om den inte redan sipprat mellan fingrarna.
Om statsminister Löfvén stått vid sitt löfte om att utlysa omval 22 mars i år så hade det funnits god chans att påbörja en positiv förändring redan i år.

ex

Klicka för läsbar bild

Svenska journalister vid Expressen, de som initierade hetsande uppföljning och upptrappning i varenda samvetslöst journalisthjärta som bländats av mångkulturens uteblivna förträfflighet, har skördat sitt första dödsoffer. Sverigedemokraten Mattias Philipson tog slutligen sitt liv efter ett hatdrev som Expressen i samarbete med Researchgruppen utsatte honom och andra sverigevänliga själar för. Hatdrevet kommer gå till historien som ett av de sista dödsryckningarna genom svensk demokrati.  Kvar, i ett oigenkännligt land av eskalerande fysiskt och verbalt våld och ekonomisk dränering, står den före detta politikerns lilla faderlösa dotter.

Vilken framtid kommer hon och alla andra svenska barn se fram emot? Inte den som Mattias Philipson ville bevara. När också Bert Karlsson slog upp ett asylboende intill hans tomt, där han bedrev sin egen verksamhet och av vilken han hade sitt levebröd, så tog allting slut. Spiken i kistan.
Det hjälpte inte Mattias att avsäga sig alla politiska uppdrag och desperat försöka nå en kompromiss med Bert Karlsson och Migrationsverket om att låta hans verksamhet stå för de asylsökandes fritidssysselsättning och aktivering, när de nu hade skrämt bort och tillintetgjort hans egen kundkrets. Han blev ignorerad. Detta visar den smärtsamma sanningen om att inte heller Migrationsverket eller Bert Karlsson bryr sig om vilka de förstör livet för, och att de inte bryr sig om de asylsökande heller.

Skyldiga journalister  har inte med ett enda ord nämnt det självmord de drivit honom till. Det är viktigare för dem att ta ansvar för sin pressetik som säger att man inte i onödan ska nämna kriminella våldsmäns etnicitet, och det ansvaret gör de genom att kalla somaliska medborgare och våldtäktsmän för svenskar.  När det gäller att svartmåla en helt oskyldig etnicitet  för att höja all misstanke över den som är skyldig, går det bra att frångå de pressetiska reglerna.

Det politiska etablissemanget har det yttersta ansvaret.
Journalisterna är medskyldiga till alla våldtäkter på aningslösa svenska kvinnor som de har förnekat korrekt information till om vilka de ska se upp med. Av det grovt underskattade antalet 6000 årliga våldtäkter i Sverige är såväl politiker som journalister medskyldiga till majoriteten av dem, eftersom invandrare är extremt överrepresenterade. BRÅ uppger att mörkertalet uppgår till inte mindre än 60 000 våldtäkter om året, sannolikt ännu fler.

0x0 (1)

*

“Sverige var en gång ett fredligt land men är det inte längre. Sverige är ett land vars invånare har påförts krig utifrån genom politiskt beslutade massinsläpp av människor från jordens mest underutvecklade och våldsamma länder och kulturer. Politikerna våldtar sitt eget folk genom årlig massimport av tiotusentals muslimska män med forntida kvinnosyn.”  Läs Julia Caesars krönika: När journalister våldtar.

“Sverige är inget friskt samhälle utan ett mycket sjukt samhälle. Lögnrötan griper omkring sig med skrämmande hastighet och genomsyrar allt fler nivåer i samhället. Den värsta våldtäkten begås av politikerna.
[…] Politikerna struntar i offren. Tystnaden avslöjar deras isande likgiltighet inför sitt eget folks säkerhet. Ingen svensk regering har någonsin brytt sig om att försöka stävja våldtäkterna på det enda sätt som skulle ge märkbara resultat: att minimera invandringen från muslimska länder. Att sätta svenska kvinnors behov av trygghet och säkerhet före massinvandring vore ju ren och skär rasism. […]

“Det finns ett ord för de inpiskade samvetslösa lögnare, både bland politiker och journalister, som bär ansvaret för denna krigföring mot svenska folket:
Landsförrädare.”
Ja, och vad gör vi åt det ? För det finns faktiskt en särskild plats i helvetet för svenska kvinnor som inte hjälper varandra nu. Vi kan inte vänta en enda dag till. Det är helt ärligt för mycket tolerans och öppenhet i svenska hjärtan som inte satte stopp redan för 20 år sedan. Minst.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

required

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.