Sockerbitar till kaffet ansvarar bara för sina egna åsikter. Kommenterande part har själv ansvaret för sina inlägg.  Bloggen är privat och framför uteslutande blogginnehavarens personliga uppfattningar.  Använd helst ditt riktiga namn, när du kommenterar.

Bloggen förbehåller sig rätten att radera kommentarer som visar sig bryta allvarligt mot lag, vett & etikett, eller sådana som det är svårt att se vilken relevans de har i förhållande till ämnet som avhandlas.

  • Framför saklig kritik. Inga personangrepp.
  • Följ lagen. Hotelser, hets och förtal m.m. är inte tillåtet
  • Var sparsam med svordomar och avstå från stötande vokabulär
  • Partipolitisk propagande undanbedes

© Privata bilder och texter är upphovsrättsskyddat material och får ej användas eller förändras, utan Sockerbitars uttryckliga tillstånd. Detsamma gäller bloggens texter. Det är absolut förbjudet att rycka meningar ur sina sammanhang och att inte länka till inlägg där eventuellt citerade delar förekommer, så att läsare kan jämföra med såväl helhet och rätt sammanhang.

Don't touch my site

I de fall bildkälla ej anges vid sajtens bildanvändning, är bilderna lånade från Internets otaliga källor med ”Free use, free pictures, fair use” och upphovsmannen är okänd. Var vänlig: rapportera bilder som ev. kan vara otillbörligt  uppladdade till  sådana sajter och var mig gärna behjälplig med att informera om behov av att avlägsna bilder och/eller eller lägga till  cred. till en för dig, men inte mig, vidkänd upphovsman.

 

Kontakta mig:

victoria (a)sockerbitar.se

Print Friendly, PDF & Email

Leave a reply

required

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.