Utbildning är det viktigaste man kan investera i sig själv i. Personligen upptäckte jag betydelsen av det alldeles för sent i livet. Det är det enda jag ångrar bittert.
Om det hade funnits sätt att träna på inför högskoleprovet och göra sig bekvämare med det, när jag var ung, så hade jag gått in med liv och lust för en tjänst som Logio. Den är framtagen av gymnasielärare, helt gratis, och erbjuder kvalificerad träning inför högskoleprovet.
Med en sådan tjänst hade det kanske blivit lättare att utbilda mig till det jag hade tänkt från början: advokat. Men för min del fanns inte ens internet och inte heller närheten till adekvat information om utbildningar. Man fick slåss för nästan allting på ett helt annat sätt, än man gör idag.

Med Logio kunde jag ha tränat när och var jag hade lust inför högskoleprovet och på samma plats få pedagogiska frågor och förklarande prov. Rena guldet att kunna sitta ute i stugan.  Allt hade gått lekande lätt, för läshuvud hade jag. Det finns många som kör de här övningarna för att hålla sig up to date, även om de inte tänker söka någon utbildning. Det känns på många sätt viktigt att veta var man står i förhållande till dagsaktuella kunskaper. Finns inget att förlora!

Print Friendly, PDF & Email
Posted in: Diverse.
Last Modified: oktober 22, 2017

Leave a reply

required

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.