“Håller man inte med om att Sverige är genomsyrat av rasism, så är det i sig ett bevis på att man är en del av rasismen. Klave, jag vinner. Krona, du förlorar.” (Ivar Arpi)

Klicka för större bild

Klicka för större bild

Av 23 asylbränder under 2015 har 10 inträffat efter Kent Ekeroths tal, som varken handlade om bränder eller uppvigling.

Han uppmanade till aktivism i form av brevskrivning och information. Den detaljen viftas bort, med anledning av att hans “retorik” var  som den ska vara, när det är kampanj på gång – inlevelsefull och baserad på fakta. Han har i ord skildrat en allmänt upplevd verklighet, som således är evidensbaserad, och han har varit inspirerande.
Men: alltså inte inspirerande ifråga om att sätta planerade eller bebodda asylboenden i brand, utan till…..brevskrivning till myndigheter.

Ekeroths talade om  den rådande politiska ansvarslösheten som försatt Sverige i ett tillstånd som inte ens den bästa vilja i världen kan kallas för en reglerad invandring; också den viljan har rämnat och ersatts av “kaos, anarki och systemkollaps.”
Vem ska man skylla de andra 13 bräderna på?
Tomten?

Vi vet två saker, och det ena är att SD startade sin signalkampanj för att minska och motverka inflödet till Sverige först när regeringen vidtog åtgärder/underlät åtgärder som ökade inflödet och försatte Sverige i djup kris.
Vi har en hel desperat befolkning som känner sig direkt existentiellt hotade av regeringens vanstyre och brist på respekt för hur deras skattemedel ska användas, och ansvaret för hur den befolkningen reagerar är regeringens.

Mona Sahlin kan dra in sitt översminkade face och hålla käft, om kraftuttryck ursäktas, för hon är en av de ytterst ansvariga. Med klassisk härskarteknik framhåller sig själv som moraliskt överlägsen alla fakta och ägnar sig åt aggressiv skuldöverföring! Hon tänker inte ta ansvar för vad hennes partis regering orsakar Sverige – för oöverblickbar framtid.  6 6 av 10 har helt förlorat framtidstron efter hennes ideologipolitiska korståg.
Henne ska vi komma evigt ihåg.

Hur många av de här bränderna som är startade av de asylsökande själva, framgår sällan i media, vi får alltså inte veta det.
Men man vet att ett av de senaste i Munkedal 20 oktober berodde på att de asylsökande rökte inomhus och därför hade täckt över brandvarnarna.Polisen säger då “att det har hänt tidigare”. I HUR många av fallen, undrar man givetvis?
Särskilt som sverigedemokraterna även fått skulden för bränder i moskéer, som bevisligen startats av de som befann sig i byggnaden själva, eller religiösa grupper i konflikt med varandra.

Det finns ingen anledning för sverigedemokraterna att gå ut och ta avstånd från gärningar – ur ansvarsperspektiv – som inte har med deras medlemmar att göra.
“SD-svansen”, som man ständigt talar om, består av praktiskt taget alla som misstycker till de båda blockens invandringspolitik – den som bara 22% stödjer och som tenderar stödjas av färre och färre för varje vecka som går.

Endast 6 av 23 bränder skedde innan den extrema flyktingströmmen började, så om bränderna har samband med någonting, så är det regeringens vettlösa flyktingpolitik. Det är det enda som ökat i samma takt och är orsaken till brändernas ökning.

Sahlin säger sig se ”en glasklar linje” mellan Sverigedemokraterna och “hatsajter” som Axpixlat och en hatisk nätmiljö där potentiella våldsverkare kan befinna sig.

“Så länge SD är en del av Avpixlat – och Avpixlat är verkligen en del av den hatfyllda retoriken – så finns ett ansvar att utkräva på SD:s ledning, säger hon.”

Avpixlat svarar att hon ljuger.

Min kommentar är att Mona Sahlin och media vet verkligen hur man triggar igång bränder, etcetera,  genom att i förväg hålla sverigedemokraterna ansvariga för dem. Dels är det riskfritt att ligga bakom en brand som man vet att andra får skulden för, kanske till och med en önskvärd part som man av politiska skäl avsiktligt vill dra i skuld på det här sättet (det har hänt förr), och dels får detta enorm publicitet av medierna.
Det älskar pyromaner, det driver pyromaner.
Det handlar om makt och uppmärksamhet, sverigedemokraterna saknar varken det ena eller det andra. Det gör däremot extremistgrupperingar, och den vanliga förbannade medborgaren, som tröttnat på att betala skatt till ett på alla nivåer hårt belastande invandringskaos som fråntar dem själva vad de har rätt till av skattegengäldande välfärdsgarantier. Samhällskontraktet mellan stat och medborgare slits ensidigt sönder av staten, regeringen.

afa

Detta är Mona Sahlin och våra obskyra kvällsmedier direkt ansvarig för, efter att ha kletat skuld på SD för bränderna. Tar de avstånd?  Nej, tvärtom – AFA tog på sig skulden för att SDs pressekreterare Henrik Vinge blev attackerad.

Den lilla klick som Mona Sahlin representerar – som styrelsemedlem i det selektivt antirasistiska Expo samt i egenskap av lika selektiv “samordnare mot extremism”, i tätt samarbete med medier, som stolta samarbetar med och har glasklara kopplingar till Researchgruppen aka AFA (våldsvänstern) – är nämligen inte främmande för både blod, bränder och övervåld.

Gärningsmännen var inte de väntade:

 


De som dömdes för 90-talets attentat mot flyktingförläggningar var inte organiserade högerextremister eller marginaliserade unga män, utan i stället vanliga, socialt förankrade personer. Det säger historikern Heléne Lööw som forskar på bland annat hatbrott.

Hon är noga med att reservera sig för att ingen ännu vet exakt vad som hänt vid asylboendena som eldhärjats senaste tiden. Men hon ser paralleller till tidiga 90-talet där flyktingförläggningar stacks i brand eller utsattes för andra attentat.”

Åkesson, däremot, kommenterar bränderna i stark kontrast.

Referenser:
http://www.svtplay.se/video/4302957/aktuellt/aktuellt-482?start=autohttp://imgur.com/BDTIXl5
http://www.friatider.se/brand-p-asylboende-startade-inomhus
http://www.metro.se/nyheter/har-ar-alla-asylbrander-som-har-agt-rum-bara-senaste-aret/EVHojC!1DyIXhKLwjxug/

Print Friendly, PDF & Email
Posted in: Blogg.
Last Modified: oktober 31, 2015

4 kommentarer på “Bränder, Sahlin och SD

  1. Pingback: Låtsaslandet | Jan Millds blogg

  2. conny

    Denna hemska lilla antidemokrat Mona Sahlin hade kunnat bli Sveriges statsminister om det velat sig riktigt illa.

    1. Mike

      Isch då Conny, frågan är om Löfvén är ett alternativ, det är som att ha BÅDE pest och kolera, Sahlin sitter ju i regeringen och rycker i trådarna precis som förr…

Leave a reply

required

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.