Råmodell; klassiskt garage

Jo, du läste rätt. Men du kanske invänder mot att det där med att lusthus är till för bilar, men så är det inte alls. Bilar kan visst ha ett lusthus. Ett mysigt garage. Ett eget boende som är rena sommarnöjet.

Jag behöver ett nytt garage i vår och letade febrilt efter en lämplig entreprenör som matchade min överansträngda plånbok. Det kostar att ha hus! Att underhålla, måla, renovera och bygga nya tillbyggnader som början förfalla. I det här fallet: garaget.

I det läget hade jag turen att snubbla över “Sveriges billigaste garage”.  Ett enkelt garage med sadeltak, som knappt behöver skottas under vintrarna. Jag är alltid rädd för att taket ska rasa in på mitt gamla, eftersom det är plant. Det vore inget vidare.
Mitt garage ska matcha bostadshuset, förstås, och vara rött med tegelpannor och även ha spröjsade fönster. Invändigt ska där också finnas utrymme för ett förvaringsutrymme, där jag kan ha däck och alla tillbehör till bilen. inte bara det; jag kan få plats med alla annan utrustning för hobbyverksamheterna också. Jag ser fram emot att få riva ner det gamla, mörka garage  och äntligen få gott om både ljus och utrymme.
– Ett lusthus, med andra ord.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in: Blogg.
Last Modified: april 28, 2017

Leave a reply

required

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.